Seminee Electrice

Larsen Premium Walnut semineu decorativ electric

2500 ,00 lei
SKU: FM462-WA1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Maro/ Wenge
LED 3D
TAGU
94.5 cm
110 cm
32 Kg
Metal, MDF
23 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Larsen Premium Walnut are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea nucului din MDF furniruit si ornamente din lemn masiv, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 

Caracteristici:

Semineul electric Larsen Premium Walnut este un semineu cu functie dubla: termica si decorativa, cu design deosebit.

Termostat economic si inteligent - semineul electric Larsen Premium Walnut este prevazut cu un termostat inteligent, ce mentine confortul termic si evita risipa de energie. Cu ajutorul lui, va puteti seta temperatura dorita in fiecare zi, intr-un mod automat. Semineul poate fi folosit cu sau fara caldura si poate fi accesorizat cu un dispozitiv de sunet, ce imita trosnetul bustenilor arzand.
O alta functie importanta este functia sau senzorul de "geam deschis", ce contribuie la protectia mediului inconjurator, oprindu-se automat atunci cand detecteaza ca geamul s-a deschis si temperatura scade brusc.
Ecranul Led este unul discret, ce permite afisarea tuturor setarilor.

Aeroterma de 1500 W

 

 

Aeroterma semineului electric ofera o putere destul de mare - de 1500 W, fiind deci, puternica, dar totusi discreta/silentioasa. Daca aveti o incapere nu foarte mare, va puteti baza pe semineul electric pentru incalzire acesteia, caci aeroterma lui poate incalzi pana la 37 metri patrati. In plus, atunci cand doriti ca semineul sa se opreasca automat, nu va ingrijorati: cu ajutorul functiei de "temporizator" puteti seta automat oprirea de la 1 pana la 9 ore.
Un semineu electric este potrivit in orice anotimp, acesta putand functia si doar cu scop decorativ, adica fara functia de incalzire, pe care o puteti opri oricand dori.

 

Efect de flacara ultra-luminos
Intensitatea flacarii poate fi reglata din telecomanda, aceasta fiind ajustabila si perfect vizibila atat ziua, cat si noaptea. Are un consum foarte mic - cat un bec de 10 W.

 

 

Telecomanda multifunctionala inclusa, cu ajutorul careia puteti controla toate functiile si seta intensitatea, culorile, volumul.

 

 

 

 

Comanda