Sobe pe lemne

Soba K10 / 10-13kw cu ASDP (reglaj automat admisie

3790 ,00 lei
SKU: KOZA/K10/150/ASDP
10 Kw
350 mm
75 %
110 Kg
Fonta
13 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
68.5 cm
57.6 cm
38.9 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
334 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu ASDP (reglaj automat de admisie a aerului de ardere)
Fonta
80-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Negru
Eco Design
Kratki
soba din fonta pe lemne, dotata cu un termostat care poate fi reglat apoi in functie de temperatura din camera isi va regla automat aerul de admisie care intra in camera de ardere. Reduce consumul de lemne cu pana la 30%.

Soba din fonta  K10 este disponibila intr-o culoare atractiva de gri antracit, fiind foarte usor de curatat si intretinut. Focarul din fonta al sobei genereaza o putere nominala de 10 kW iar usa din sticla termorezistenta este prevazuta cu sistem de autocuratare. (perdea de aer).

Soba are un reglaj automat al aerului de admisie pentru o ardere cat mai perfecta si un consum scazut de lemne. Reglajul se face in trepte pe baza de bimetal, eficientizand arderea si mentinand o temperatura constanta in incapere. Pentru a exemplifica, va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos:
 


K10 este soba care imbina perfect designul modern al benzilor decorative transversale, cu utilizarea traditionala a fontei pentru o acumulare mai buna a caldurii. Este usor de integrat in orice tip de amenajare.

Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei, dupa preferinte.

Soba poate fi livrata la cerere, cu plita pentru gatit in partea superioara. In cazul racordarii pe partea din spate, in partea de sus se poate amplasa suplimentar un al doilea set de plite.
 

 

Peretilor sobei sunt realizati din fonta refractara de inalta calitate (clasa 200) cu o grosime minima de 8mm, ceea ce asigura o durata mare de viata sobei.

Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Procesul de instalare a sobei este unul rapid.

Focarul este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.
 

 

Opritorul de lemne decorativ ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentu o indepartare usoara a acesteia.
 

Inclus in pret: *Soba model k10 cu plita
                     *Reglaj automat al admisiei de aer pe partea din spate a sobei cu termostat. (ASDP)

Transport gratuit si garantie 5 ANI!

 

Comanda