Sobe pe lemne

Soba K10 / 10-13KW

3720 ,00 lei
SKU: KOZA/K10/150
10 Kw
350 mm
75 %
109 Kg
Fonta
13 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
68.5 cm
54.8 cm
38.9 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
334 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Standard
Fonta
80-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Negru
Eco Design
Kratki
o soba complet din fonta, cu forme decorative subtile pe suprafata exterioara, combinand designul modern cu plusul de functionalitate al unei sobe traditionale.

Soba modelul K10 este o soba pe lemne extrem de eficienta si compacta. Este fabricata din fonta refractara de inalta calitate cu o grosime minima de 8mm., avand un design special si deosebit dat de benzile transversale decorative. La cerere, soba poate fi livrata cu plite in partea superioara.
Tot in functie de preferinte se face si racordarea la cosul de fum, care se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei. Traseului fumului spre calea de evacuare este extins prin intermediul deflectorului situat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.
Pentru un control precis asupra intregului proces de ardere, soba poate fi controlata manual prin intermediul controlului amplasat in partea inferioara a sobei.

Focarul sobei este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi de pana la 800° C.

Puterea maxima a sobei este de 13 KW, in functie de calitatea lemnelor folosite. Va recomandam sa folositi doar lemne bine uscate.

Este prevazuta cu un opritor pentru lemne ce contribuie la mentinerea curateniei si ofera protectie impotriva caderii lemnelor si cenusei.

Cenusa acumulata in timpul arderii lemnului va fi depozitata in cenusarul (tava) amplasat sub gratar, putand fi indepartata usor.

Depunerile de funingine sunt reduse datorita sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer) din dotare.

Pentru a evita riscurile de arsuri in timpul functionarii, manerul usii poate fi detasat cu usurinta.
Beneficiaza de 5 ani garantie.

 

Comanda