Sobe pe lemne

Soba K7 / 5-8kw cu Ventilator Turbo

3390 lei 3190 ,00 lei
SKU: KOZA/K7/TF
5 Kw
300 mm
70 %
76 Kg
Fonta
8 kw
A
5 ani
Incalzire ventilata
Standard
Standard
55.7 cm
41.3 cm
53.6 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
340 °C
130 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu VENTILATOR (pornire/oprire automata cu termostat)
Fonta
50-80m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Negru
Eco Design
Kratki
soba din fonta de dimensiuni compacta si durabila, dotata cu ventilator turbo pentru o distributie cat mai eficenta si uniforma a aerului cald in incaperea unde este amplasata

Soba cu ardere pe lemne din gama K7 este echipata cu ventilator turbo si perete dublu pentru o distributie a aerului cald, eficienta si uniforma in spatiul in care este montata si un schimb termic mai rapid. Este realizata integrat din fonta clasa 200 si beneficiaza de deflector, maner detasabil, reglaj de aer si posibilitatea racordarii pe partea din spate. Soba pe lemne K7 este prevazuta cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.
Cu ajutorul termostatului, puteti regla temperatura dorita in camera si avea control total asupra timpului de pornire si oprire. In plus, incaperea se va incalzi intr-un timp mai scurt, datorita convectiei fortate.

Un mare avantaj al acestei sobe este faptul ca poate fi utilizata chiar si in cazul unei pene de curent, oferind caldura si confort continue.
Este confectionata din materiale rezistente si durabile, iar peretii din fonta refractara de inalta calitate, asigura o durata mare de viata. Aveti control precis asupra procesului de ardere datorita controlului manual amplasat in partea inferioara a sobei, asigurand o eficienta crescuta a sobei.

In ceea ce priveste racordarea la cosul de fum, aceasta se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei, dupa preferinte.
Opritorul de lemne decorativ ajuta la mentinera curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.
Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii.

 

 

Soba este prevazuta cu cenusar pentru depozitarea cenusei rezultate in urma arderii lemnului si sistem de curatare a sticlei (perdea de aer), pentru depuneri minime de funingine.

Garantie: 5 ani.

 

Inclus in pret: *Soba model k7
                     *Ventilator pentru distributia aerului cald

 

Comanda