Termeni si conditii

Termeni si conditii

1: Introducere
      Prezentul site este detinut in mod legal de Seminee Valdo Dec .
      Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Seminee Valdo Dec SRL, prin intermediul siteului www.SemineulMeu.ro.
      Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.SemineulMeu.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
     Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
     Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe SemineulMeu este detinut de Seminee Valdo Dec sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Seminee Valdo Dec ori de titularul acestui drept.
     Toate drepturile sunt rezervate Seminee Valdo Dec.
     Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Seminee Valdo Dec sau a afiliatiilor sai.

4:Confidentialitate
     Datele personale introduse de catre utilizator pe www.SemineulMeu.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
     Seminee Valdo Dec nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
     Toate produsele comercializate de catre Seminee Valdo Dec, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
     In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.

6: Transferul Proprietatii
     Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator.
     In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila
     Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita prin telefon:  0741.056.530, email: semineevaldodec@gmail.com .

8: Feedback
     
Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la semineevaldodec@gmail.com sau valdodec2007@gmail.com impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.
     Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.